Artikel DIY Kortrijk

Extrusiebedrijf GMP stelt nieuwe producten voor

Innovatieve kunststoffabrikant breidt gamma blinderingssystemen uit

GMP produceert een gediversifieerd aanbod aan pvc-profielen voor zeer uiteenlopende toepassingen.  Als innoverend bedrijf ontwikkelt GMP op permanente basis nieuwe producten en toepassingen.  Voor de tuinsector en de dhz-markt pakt GMP in 2007 uit met een vernieuwd en uitgebreid gamma afrasteringsprofielen.  Het assortiment lamellen in houtkleur en met houtstructuur, werd uitgebreid met enkele nieuwe kleuren.  Ook met de andere nieuwe producten, de 'Canada'-kunsthaag en de 'Colorado Woodlock Strips'-blinderingsrollen, kan GMP u in 2007 onbezorgd laten genieten van uw comfort en uw privacy.

 

GENERALE MAATSCHAPPIJ VOOR PLASTIEK

Sinds de nieuwe uitgebreide vestiging in Deinze begin 2006 in gebruik werd genomen, lijkt de groei van GMP niet meer te stoppen.  Recente ontwikkelingen en strategische allianties met wereldbedrijven hebben geleid tot een nieuw gamma unieke en op maat gemaakte blinderingssystemen voor de tuindraad.

 

DE 'COLORADO WOODLOCK STRIPS' BLINDERINGSROL

De soepele en universele blinderingslamel laat zich vlot door 95% van de bestaande tuindraad vlechten.  Deze nieuwe manier van plaatsen heeft niets dan voordelen.  Ze levert niet alleen tijdwinst en gebruiksgemak op.  Iedereen kan deze van houtnerf voorziene kunststof strip in zijn omheining vlechten, maar evengoed in de poort of de balkonrailing.  Deze strip wordt geleverd in 5 eigentijdse kleuren en verschaft u in een handomdraai de gewenste privacy in de tuin of op het balkon.  Eenmaal geplaatst, moet men er niet naar omkijken, want de strips vergen geen onderhoud.  De 'Colorado Woodlook Strips' worden verkocht per rol van 100 m (5 m² blindering).

 

 

 

 

DE 'CANADA'-KUNSTHAAG

De levensechte 'Canada'-kunsthaag kan tegen elke tuindraad, poort of balkonrailing geplaatst worden ongeacht de vorm of afmeting van de mazen.  Afrollen, rechtzetten en binden is een kwestie van minuten.  Daarna kan men in de eigen groene oase van natuurlijke rust volop van de zomer genieten.  Ook hier niets dan voordelen: plaatsklaar, onderhoudsvrij, onvergankelijk natuurlijk uitzicht.  De 'Canada'-kunsthaag wordt verkocht op rollen van 5 verschillende hoogtes in het groen.

 

 

 

 

 

 

UITBREIDING KLEURENASSORTIMENT HOUTIMITATIE

Nieuwe houtimitatiekleuren voor bestaand gamma blinderingslamellen Florida, Louisiana, Nevada Super & Arizona Super.

De nu al 25 jaar welbekende unieke en succesvolle blinderingslamellen voor in tuindraad hebben 2 nieuwe bijzondere tinten gekregen en verdubbelen zo het kleurenassortiment.  Voor de ontwikkeling van deze 2 nieuwe kleurtypes werden de klassieke kunststoflamellen met een vooruitstrevend procédé in massa gekleurd, waardoor een bijna perfect natuurgetrouwe houtimitatie bekomen werd.  De vele voordelen van deze lamellen zijn genoegzaam bekend en hoeven geen betoog meer, behalve dan dat de kwaliteit er nog op vooruitgegeaan is door vernieuwing in samenstelling en productie.  De nieuwe kleuren licht- en donkerhout zullen dit jarenlange succes alleen maar bevestigen.